Boende

Boende Vilket ska jag välja?

Jag är förvirrad. Vad är skillnaden på det ena och det andra?!
Vi förstår dig till 100 %. Vi ska försöka hjälpa dig förstå skillnaden mellan de kategorier vi använder oss av. Först och främst är det skillnad på om du bokar individuellt via vår hemsida eller som gruppresa.

Individuellt på hemsidan

Denna bokningstyp är det minst konstigheter med. Bokar du genom vår hemsida bestämmer du ditt boende själv. Det är lätt att se bilder av residenset, så det inte är några frågor om hur det ser ut, vad som boendet innehåller och hur du ska bo. 

Gruppbokning med gymnasium, skola eller universitet

När du bokar med en större grupp är det vi, tillsammans med gruppens representanter, som bestämmer var och vilka bostäder din skola, universitet eller gymnasium ska bo på. Vi kallar det standardboende, som innehåller kök / dusch / toalett och vanligtvis är i storleken 4-6 personer. Det här är enkla förhållanden och vanligtvis bara cirka 20 m2, så förbered dig på att bo nära! Men du spenderar din tid i backarna, eller hur? 😉

Uppgraderingar med gymnasium, skola eller universitet

Om standardboende inte är något för dig - var bara lugn! Vi vill naturligtvis uppgradera dig så att du får en lägenhet eller ett hotell som passar dina krav. Skicka oss ett mejl eller ring oss så undersöker vi det - tyvärr kan vi inte garantera att det är möjligt. Som utgångspunkt måste du ange hur många personer du är och vad din budget är - utöver grundpaketpriset. Naturligtvis kostar det mer att uppgradera! Du får inte heller en Audi i utbyte mot en Citroën, även om det skulle vara trevligt.

Kontakta oss 

Om du har några frågor generellt är du alltid välkommen att kontakta oss - du väljer själv här under.👇🏼