Summitweek Representant

bästa representanter Vi letar efter Sveriges

Vi letar alltid efter fler personer som representerar oss ute på skolorna, gymnasierna och universiteten - det är trots allt ni som känner studenterna bäst!

Men vad gör en ambassadör i Summitweeks-regi? Du, eller ni, kommer fungera som en språkrör ute på skolan, gymnasiet eller universitetet. Det är upp till dig/er att föra vidare budskapet om att dina skolkamrater får den  bästa skidresan om de åker med dig (och oss) till Alperna. Ju fler ni blir ju bättre blir resan, eller hur? Det är lite, ju större desto bättre! Oroa dig inte, det är självklart en massa fördelar med att vara Summitweek-representant , så det är helt klart en win, win!

HUR KAN JAG BLI REPRESENTANT?

Du har redan börjat! Inte officiellt - men ändå. Allt börjar här, för det är alltid bäst att sätta sig in hur sakerna fungerar först, istället för att ge sig in med huvudet först och hoppas på det bästa. Officiellt har du börjat när du kontaktar oss via formuläret som finns på denna sidan. Om du behöver mer information kan du bara ringa till oss på 040 645 35 07 eller skicka ett mail. Vi kommer att berätta om processen från början till slut och de grymma fördelarna för dig, och vi kan garantera, du kommer inte att ångra att bli representant för Summitweek!

HUR MÅNGA SKA JAG FÅ MED PÅ RESAN? 

Vi använder representanter på våra ungdoms-skidresor som är över 15 personer. Om du förväntar dig att ni blir färre än detta antalet rekommenderar vi att boka direkt på vår hemsida. Men då resan blir 15+ personer använder vi oss helst av ambassadörer. Varför? För det är ett enkelt sätt att hålla kontakt med gruppen med statuscheckar för till exempel bokningstidspunkt till förväntningsavstämningar. Men vad händer, om mina ambitioner var för höga och vi bliv under 15 personer kanske du tänker? Då kommer vi klippa alla band med dig ... eller inte! Vi kommer hitta en lösning om det visar sig att bokningarna blir minder än 15 personer - vi kommer hålla kontakt kontinuerligt under vägen fram till resan för att hitta en bra lösning.

HUR STOR ENGAGEMANG ÄR DET ATT BLI REPRESENTANT? 

Ditt engagemang = resultatet i slutändan. Med andra ord betyder det att om du arbetar helhjärtat och engagerat för att få med folk på skidresan blir resultatet en återspegling på dina tidigare personliga insatser. Vi hos Summitweek är med dig hela vägen! Vi hjälper dig med marknadsföring av skidresan på Facebook, grafiskt designmässigt material, presentationer, flyers, affischer med mera vad du tycker ni behöver för att nå ut till fler studenter.   

VAD ÄR FÖRDELARNA MED ATT VARA REPRESENTANT? 

Liknande spännande serier finns där cliffhangers, så är det också med fördelarna att vara representant! Ring till oss - så berättar vi mer än gärna om dem: 040 645 35 07. 

Skulle du kunna tänka dig höra mer, skriv gärna till oss här nedan.

ÄR DU VÅR NYA REPRESENTANT?

Fylla i fälten här under, så ringer vi upp dig och berättar med om jobbet som representant.