Snörapport

Live-rapport från Alperna Hur blir skidvädret?

Håll dig uppdaterad på de senaste rapporterna om snödjupet, inkommande puder och väderförhållanden till din kommande skidresa till Alperna med Summitweek - tråkigt att glömma puder-goggelsen eller varma strumpor.

När du har bokat din skidresa finns det nästan inget mer spännande än att följa väderförhållandena nere på destinationen. Vi vet att allt väder är roséväder, dock kan det vara härligt att undersöka om breda of-pist skidorna ska packas med eller om de snabba carvingskidorna ska slipa kanterna för de nypreparerade pisterna som väntar på dig 

Hitta snabbt din skidort och få en överblick över väderförhållandena är i Alperna just nu. Du kan också titta längre fram och se hur vädret blir under just din skidresa 

Väderförhållanden kan hjälpa dig att packa rätt till skidresan

Med hjälp av väderprognosen kan du se om du ska ha med en extra hoodie i packningen eller om solen skiner hela veckan. Det är trots allt Alperna och en skidresa du åker på, därmed ger vi gratis tips hemifrån: Solglasögon är obligatoriskt, oavsett väder! Solkräm är en bra idé att ha med om solen är stark under din vecka i Alperna.

Om du undrar vad du ska packa, eller är du personen som ALLTID glömmer något? Hitta vår packningslista här.

Se snörapporter och väderförhållanden i Frankrike här

Se snörapporter och väderförhållanden i Österrike här

Se snörapporter och väderförhållanden i Italien här

Frankrike: Snödjup, snörapport, väderförhållanden och webcams

Ska du åka till en av våra fantastiska skidorter i Frankrike? Här kan du se live-uppdatering om hur vädret och snön förväntas vara på din skidresa. 

Val d'Isére och Tignes delar väderförhållanden under namnet Espace Killy, som skidområdet heter.

Val Thorens kallas också "de tre dalarna" - och här hittar du därför vädret under Les 3 Vallees.

Österrike: Snödjup, Snörapport, Väderförhållanden och Webcams

Ska du åka till en av våra härliga skidorter i Österrike? Här kan du se live-uppdatering om hur vädret och snön förväntas vara på din skidresa. 

ITALIEN: SNÖDJUP, SNÖRAPPORT, VÄDERFÖRHÅLLANDEN OCH WEBCAMS

Ska du åka till ett av våra härliga resmål i Italien? Här kan du se live-uppdatering om hur vädret och snön förväntas vara på din skidresa.