Armband

SUMMITWEEK ARMBAND DE SJUKASTE UPPLEVELSERNA

Lider du också av FOMO, och vill vara med till allt som går att uppleva? Se till att ha armbandet på plats innan skidresan går mot alperna!

Om du, liksom vi, gärna vill uppleva allt vad alperna har att erbjuda så har vi goda nyheter! Vi har skapat ett armband till dig! Armbandet ger dig åtkomst till exklusiva events, härlig BBQ i pisten, bästa rabatterna i byn och mycket mer. 

Se de olika armbanden här -->

ARMBAND TILL ALLA

Vad som ingår i ditt personliga armband är beroende på destination och vilken vecka dina skidresa ska bli av. Undrar du när din skidresa ska vara kan du alltid se detta själv på My Summit.

DU KAN FORTFARANDE BOKA 

Om du inte fick med armbandet på din bokning från början är det inte för sent! Du kan alltid skicka ett mail till oss eller ringa oss på 040 645 35 07!

VILKET SKA JAG VÄLJA? 3 OLIKA ARMBAND

Det är nästan som att stå på McDonald's efter en fest och du ska välja, vad är du sugen på, vad vill du ha och inte - för vad ingår egentligen i menyn? Här under ger vi dig en överblick på våra tre olika armband.

Här kan du se vad de olika armbanden innehåller och bli mer påläst än dina vänner - det är ju alltid en go känsla eller hur?

BASIC ARMBÅND ⚫

I Summitweeks basic armband får du:

 • Konserter med artister
 • BBQ
 • Entré på samarbetsklubbar
 • Rabattavtal

GULD ARMBAND 🟡

I Summitweeks guld armband får du:

 • Allt från basic armbandet
 • Halvpension (Frukost och lunch eller frukost och middag)

VIP ARMBAND 🔵

Vi är alla lite VIP - iallafall med Summitweeks VIP armband. Du får:

 • Allt från både basic och guld armbandet
 • Exklusiva Messyweekend ✘ Summitweek solglasögon
 • Förhandsbokning på uppgraderingar
 • Förköp av flygbiljetter 

CUSTOM ARMBAND


Är ni fler än 500 personer som reser på en skidresa till Alperna så skräddarsyr vi i samarbete med gruppens representanter armband och paket exklusivt till er. Om ni är 499 ska vi kunna lösa det ändå ;)  

DJUPGÅENDE INFORMATION AV ARMBAND

Om du gärna vill veta mer vad de olika sakerna är, läs här nedan.

KONSERTER MED ARTISTER ⚫ 🟡 🔵
Varje år skickar vi artister till alperna, för att ge dig de bästa konserterna. I år är inget undantag och med armbandet har du säkrat dig tillgång till alla konserter. Var uppmärksam, artister och scheman varierar från vecka till vecka.

BBQ ⚫ 🟡 🔵
Varje vecka håller vi en stor BBQ för alla med våra Summitweek-armband. Du behöver inte tänka på lunchen denna dagen, du ska bara dyka upp - och lita på oss, det är en lunch du inte vill gå miste om!

ENTRÉ PÅ SAMARBETSKLUBBAR ⚫ 🟡 🔵
Med armbandet slipper du att betala de irriterande entrépriserna på de klubbarna vi samarbetar med. Dock är det förbehåll att klubbarna kan ta entré de dagarna de själva har arrangerat stora artister för att uppträda - men då får du ut något extra för entrépriset!

RABATT - AVTAL ⚫ 🟡 🔵
Varje år söker våra guider efter de bästa rabattavtalen på allt från afterskiställen och barer till skidbutiker och restauranger. Rabatterna som är giltiga i byn kan du se i Summitweek-appen som ges åtkomst till en vecka innan avresa.

HALVPENSION 🟡 🔵
Toast och pasta pesto är gott, dock inte sju dagar i sträck. Med guld- och VIP armbandet kan du försäkra dig att få god mat under veckan. Halvpensionen skiljer sig åt mellan destinationerna. Gå in på MySummit för att veta vad som är inkluderat i din resa.

 • EXKLUSIVA MESSYWEEKEND ✘ SUMMITWEEK SOLGLASÖGON 🔵
  Vad sägs som att ha de läckraste solglasögonen på skidresan? De fungerar såväl på La Folie Douce som ett åk i pisten, även på de molniga dagarna! Se solglasögonen här under! 

FÖRHANDSBOKNING PÅ UPPGRADERINGAR OCH FLYGBILJETT 🔵
Varje år är det stor efterfrågan på våra uppgraderingar på våra olika destinationer. Som VIP-gäst står du först i kön och därmed prioritet före andra som inte har VIP. Under säsongens gång brukar det tillkomma lediga platser på flyget - speciellt på hemresan. Som VIP-gäst kommer du vara bland de första som blir erbjuden en billig flygbiljett hem - och lita på oss, det vill du ha möjlighet till efter 6 långa dagar i pisterna!