Packningslista

Har du kommit ihåg allt? Packningslista till skidresan

Alarmet ringer, klockan är 08.00 och du ska iväg på din efterlängtade skidresa till de snötäckta bergen i Alperna. Väskorna är packade i god tid för att slippa göra det i sista sekund, precis som du gör med dina inlämningar på gymnasiet. Du går ut ur dörren, glad och förväntansfull, på väg mot den bästa veckan på hela året.

Lite senare sitter du på bussen, halvvägs genom Tyskland, och öppnar din nyinköpta Snickers, köpt med 50 cents kuponger från toalettbesöket på rastplatsen.

Åh nej! Jag har glömt mina pjäxor hemma. Hur ska jag nu åka skidor? Skriker din vän förtvivlat och slår handflatan mot pannan.

Under en kort sekund tvivlar du om din egen pjäxbag är med på bussen. Därefter kommer en betryggande känsla, du gick igenom packningslistan innan du gick hemifrån och låste efter dig. Du lutar ditt säte bakåt, till stor irritation för personen som sitter bakom och tar en stor tugg av din Snickers. Allt för att njuta av stunden för du har 100 % koll på din packning och slipper sitta och oroa dig hela bussresan ner. 

ALLA SAKER DU SKA KOMMA IHÅG TILL SKIDRESAN

Om du vill slippa orosmoment, kunna fokusera mer på skidåkningen och resan än situationer som kan uppstå, följ då vår packningslista som du hittar här under. Skicka den till din vän, som ALLTID glömmer saker - för du vet ju självklart vem personen vill låna det extra paret skidstrumpor av. 

Nu till den omtalade packningslistan! Du kan spara den online eller skriva ut för att kryssa av varje sak efter du packat i väskan för att ha stenkoll packningen för skidresan är komplett.

 

Klicka här och ladda ner packningslistan

 

Om du inte är typen som använder en packningslista får du fem snabba som du MÅSTE ha med ner till Alperna:

  • 3 x P: Pass, Pengar och Papper(Resebevis)
  • Solglasögon och solkräm
  • Varma kläder
  • Laddare till allt
  • Ett gott humör

Okej, det var mer än fem men tacka oss efter resan!